Yritys

Eiran Lankojen tarina alkaa vuodesta 1924 kun nuori ja määrätietoinen Ingrid Trogen ( os Jakobsson) perusti Helsinkiin Korkeavuorenkadulle Käsityö-Aitta nimisen käsityöliikkeen. Käsityö-Aitta keskittyi kuluttajille tarjottuihin kirjontakankaisiin ja lankoihin. Liikkeessä painettiin omia kirjontamalleja, painettiin kanavatöitä, piirrettiin liinoja, tehtiin nimikoimistöitä ja käsinkirjailua tilauksesta.

Ingrid ja tyttärensä Anita Walhelm työskentelivät yhdessä kasvattaen liiketoimintaa ja 1950 luvulla yrityksen toiminta laajentui tukkuliikkeeksi ja yrityksen nimeksi valittiin Eiran Tukku Oy.

Eläkkeelle jäänyt iso-äiti Ingrid kävi päivittäin liikkeessä juomassa päiväkahvit ja ottamassa päivätorkut. Anitan lapset Rolf ja Maria kasvoivat yrittäjähenkisessä ilmapiirissä ja molemmat jatkoivat yrityksessä Anitan jäätyä eläkkeelle.

Maria Hellbom ( os Walhelm) otti miehensä kanssa ohjat käsiinsä 2000-luvun puolivälissä ja siitä lähtien yritys on tuonut maahan laatulankoja eri puolilta maailmaa. 

Tänään Eiran Tukun valikoimiin kuuluvat mm.laadukkaat Sveitsiläiset Langin , Uruguaylaiset Malabrigon sekä Ruotsalaiset Järbon langat. Myös Istex, Hoooked ja Manos del Uruguay kuuluvat yrityksen tarjontaan.

Eiran Tukku Oy laajentaa jatkossakin neulelankavalikoimaansa ja katsoo luottavaisena tulevaisuuteen.

Meiltä saat aina iloista ja asiantuntevaa palvelua!

                                                            

                Ingrid Trogen                            Anita Walhelm                                    Maria Hellbom

Sijainti

Ellipsikuja 5 LH
02210 Espoo

Ota yhteyttä

050 346 0575
info@eirantukku.fi

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan
tuotteidemme jälleenmyynnin, ota yhteyttä.