Langat

Järbo

Järbon lankoja valmistettiin ensimmäisen kerran jo 1890-luvulla Ruotsissa, ja niiden suosion syyt löytyvät perinteikkyyden lisäksi lankojen laadusta, valikoiman laajuudesta ja tuotteiden helposta saatavuudesta. Järbo kiinnittää paljon huomiota tuotteidensa valmistustapoihin ja -oloihin sekä valitsee alihankkijansa tarkoin.

Näet koko Järbo-lankavalikoiman täältä.

Malabrigo

Malabrigo-lankoja valmistaa pieni perheomisteinen yritys Uruguayssa. Langat ovat pääosin merinovillaa, ja lankalaatuja on 18 erilaista. Lankojen kuiduiksi valitaan tarkoin hienoimmat mahdolliset, jolloin lankojen tuntuma on ylellinen ja pehmeä. Vyyhdit värjätään käsin päätähuimaavan upeisiin sävyihin, värejä löytyy valikoimasta yhteensä yli 300.

Näet koko Malabrigo-lankavalikoiman täältä.

Istex

Istexin langat ovat legendaaristen Islantilaisten villapaitojen sielu. Saaren karuissa luonnonoloissa on vuosisatojen kuluessa jalostunut oman laisensa lampaanvilla jonka parhaat ominaisuudet on vangittu upeisiin Istex-lankoihin.

Kaikki Istex langat näet täältä

Hoooked

Hoooked on alankomaalainen yritys, joka valmistaa hauskat trikookuteet ja puuvillalangat tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaaleista. Hoookedin tuotteista meillä on valikoimissa EkoYarn, FuzzilliXL, Milano Eco Barbante, RibbonXL ja Zpagetti, jotka saa tilattua Järbon kautta.

Näet koko Hoooked-lankavalikoiman täältä.

Sijainti

Ellipsikuja 5 LH
02210 Espoo

Ota yhteyttä

050 346 0575
info@eirantukku.fi

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan
tuotteidemme jälleenmyynnin, ota yhteyttä.